وي ادامه داد: با واگذاري مقوله آموزش به بخش خصوصي از اوايل سال جاري، آموزش هنرجويان و علاقهمندان صنايعدستي به مراکز آموزش بخش خصوصي صنايعدستي استان در هشت شهرستان نهاوند، همدان، ملاير، تويسرکان، رزن، اسدآباد، کبودرآهنگ و بهار واگذار شد.
معاون هنرهاي سنتي و صنايع دستي اين استان با اشاره به اينکه در مدت گذشته بيش از يک هزار و 400 نفر از آموزش صنايعدستي در اين مراکز بهرهمند شدهاند، اظهار داشت: البته همه اين تعداد موفق به دريافت گواهي نامه پايان دوره و مهارت آموزشي در استان نشدهاند.
جعفرپور تصريح کرد: کساني که موفق به دريافت گواهي مهارت آموزشي نشدهاند يا نمره کافي براي قبولي در آزمون را به دست نياوردهاند و يا در آزمون پايان دوره آموزشي شرکت نکردهاند.
وي در ادامه اظهار داشت: براي نزديک به 760 هنر جوي صنايعدستي در مدت يادشده گواهي مهارت و پايان دوره آموزشي صادر شده است.
معاون هنرهاي سنتي و صنايعدستي همدان افزود: آموزش به هنرجويان صنايع دستي در مراکز آموزشي استان در رشتههاي قلم زني روي مس، نگارگري، منبت، رودوزيهاي سنتي، گليم بافي، سراجي سنتي، معرق چوب، مرواربافي، نقاشي روي سفال و نقره کوبي انجام شده است.
احمد جعفرپور خاطرنشان کرد: با واگذاري آموزش صنايعدستي در سال جاري با دستورالعمل معاونت هنرهاي سنتي و صنايع دستي هنرجويان راحتتر از مقوله آموزش بهره مند ميشوند.
وي يادآور شد: در سال جاري آموزش صنايع دستي توسط بخش خصوصي و با نظارت و پشتيباني معاونت هنرهاي سنتي و صنايعدستي استان صورت گرفته است./111
انتهای پیام/